Tragikus baleset: hegymászás közben halt meg a magyar színész

hegymászás színész Vajda Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hegymászás közben érte baleset Vajda Zoltánt, a nagyváradi Szigligeti Színház színészét. Az elismert művész életét vesztette, színháza és a közönség gyászolja. 

A hírt a Szigligeti Színház jelentette be közösségi oldalán, együttérzésüket fejezték ki a család és a barátok számára. Vajda Zoltán ötvennyolc éves volt.

"Az elmúlt órában megrendülten értesültünk arról, hogy Vajda Zoltán — kollégánk, barátunk, színházunk egyik legfontosabb munkatársa —, hegymászás közben tragikus balesetet szenvedett és életét vesztette. Vajda Zoltán nemrég 26. évadját fejezte be a színpad mellett, ahol több mint 20 évig ügyelőként dolgozott. Ötvennyolc éves volt. Mélyen együttérzünk gyermekeivel, családjával, barátaival. Veszteségünk mérhetetlen. Ma még nincsenek szavak" - írták a Facebookon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.