Szex a rácsok mögött: elítélttel feküdt össze a börtönőrnő, ezért lesittelhetik

Forrás: Thinkstock -
börtönőr szex fogoly börtönőrnő börtön szex a rácsok mögött börtönszex elítélt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus elején áll majd bíróság elé az a börtönőrnő, aki többször is szeretkezett az egyik rabbal. Az amerikai szövetségi törvények szerint mindez bűncselekmény, így könnyen a rácsok mögött végezheti a nemi aktus miatt.

Mindössze harminc embert tarthat fogva az Iowában, Tama megyében található kis börtön. Itt dolgozott már három éve Kayla Bergom, aki 2020 őszétől 2021 tavaszáig folytatott szexuális viszonyt az egyik fogollyal. Az aktusra legalább egyszer a cellában, valamint a börtön udvarán került sor.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Nem tudni, hogy az elítélt, akivel Bergom szeretkezett, még mindig a rácsok mögött van-e, de könnyen elképzelhető, hogy Kayla ezután éveken át nem élvezheti majd a szabadságot. A szövetségi törvények szerint ugyanis bűncselekménynek minősül, ha egy fegyőr intim viszonyba kerül egy fogollyal, mivel a rabok legálisan nem egyezhetnek bele a szexuális együttlétbe.

Az ilyen aktusért a börtönőröket akár 15 évig terjedő szabadságvesztéssel is sújthatják.

Bergom ártatlannak vallotta magát, de ha a bíróság bűnösnek találja, akkor hat év börtönbüntetésre ítélhetik – írja a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.