A fiatalok körében roppant népszerű magyar influenszer, Ritzl Márk nemrég olyan videót tett közzé, mellyel alaposan megijesztette rajongóit. A fiú és barátnője szakítottak, ő pedig nem bírta elviselni a szétválást és hónapok után újra a drogokhoz nyúlt.

Ritzl Márk hazánk egyik legnépszerűbb fiatal tinisztárja, akit az interneten százezrek követnek figyelemmel. Nem egyszer keveredett már balhéba, amit szókimondó stílusának és megosztó személyiségének köszönhet. A videóit azonban ennek ellenére imádják a TikTok-felhasználók, akik közül 400 ezren fel is iratkoztak Márk csatornájára.

@r_mark_1999

Itt is sajnalok mindent. Valoszinu korbe jarja a netet a video amit rola csinaltak SZOVAL MEG EGYSZER SAJNLOM!!!!

♬ eredeti hang - R_mark_1999

Sokakat meglephetett Ritzl egyik legújabb videója, melyben a tinibálvány beismeri, hogy hat hónap után ismét tudatmódosító szerhez nyúlt, ugyanis csak így bírta elviselni, hogy barátnőjével szakítottak – vette észre az Origo.

Nem fogok nektek hazudni, igen... Szerhatások alatt voltam, viszont rájöttem, hogy ezzel elb*sztam a hat hónapja tartó tisztaságomat, és józan maradnék, de nehéz volt a tegnapi napom nagyon, és ezért valami olyanhoz kellett nyúlnom, ami segít. Maradok az, aki voltam mindig, de ezt a barátnős témát hagyjuk

– idézte Márkot a lap.