Visszaesett a magyar tinisztár: videóban ismerte be, hogy újra kábítószerezett

Forrás: Shutterstock -
szerhatás drog drogfogyasztás videó Tiktok Ritzl Márk kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatalok körében roppant népszerű magyar influenszer, Ritzl Márk nemrég olyan videót tett közzé, mellyel alaposan megijesztette rajongóit. A fiú és barátnője szakítottak, ő pedig nem bírta elviselni a szétválást és hónapok után újra a drogokhoz nyúlt.

Ritzl Márk hazánk egyik legnépszerűbb fiatal tinisztárja, akit az interneten százezrek követnek figyelemmel. Nem egyszer keveredett már balhéba, amit szókimondó stílusának és megosztó személyiségének köszönhet. A videóit azonban ennek ellenére imádják a TikTok-felhasználók, akik közül 400 ezren fel is iratkoztak Márk csatornájára.

@r_mark_1999

Itt is sajnalok mindent. Valoszinu korbe jarja a netet a video amit rola csinaltak SZOVAL MEG EGYSZER SAJNLOM!!!!

♬ eredeti hang - R_mark_1999

Sokakat meglephetett Ritzl egyik legújabb videója, melyben a tinibálvány beismeri, hogy hat hónap után ismét tudatmódosító szerhez nyúlt, ugyanis csak így bírta elviselni, hogy barátnőjével szakítottak – vette észre az Origo.

– idézte Márkot a lap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.