Két évvel ezelőtt tragikus fordulatot vett a magyar szépségkirálynő, Blága Tünde élete. Kedvesével jól megérdemelt pihenésüket töltötték Tenerifén, amikor a férfit elsodorták, majd elnyelték a hullámok.

A Miss Earth Hungary erdélyi származású győztese 2019-ben bizonyult az év legszebb magyar nőjének. Minden adva volt számára a nagy karrierhez, és nemcsak a munkája, de a magánélete is sínen volt. Olasz szerelmével egy éve élt együtt, vele képzelte el a jövőjét; hosszú távra terveztek, amikor 2020 decemberében bekövetkezett a tragédia.

A férfit Tenerifén Tünde szeme láttára elragadták a hullámok, ő pedig a parton állva, tehetetlenül nézte végig szerelme haláltusáját. Majdnem két éve már, hogy elveszítette kedvesét, de még mindig élénken él benne a végzetes nap minden mozzanata.

Blága TündeForrás: Instagram/Blága Tünde

Folyamatosan gyötörtek az álmok, ha lehunytam a szemem, akkor minden lejátszódott előttem, mert én ott voltam, a szemem láttára történt. Én is meghalhattam volna...

– idézte a Blikk Blága Tündét, aki az RTL Fókusznak mesélt a tragédiáról. Mint mondja, hálás a sorsnak, hogy életben maradt, és a családjának nem kellett azt átélnie, amit neki a szerelme elvesztése miatt. A magyar szépségkirálynő olyan mélypontra került, ahonnan mindent csak negatívan lát az ember.

Idő kellett ahhoz, hogy összeszedjem magam, és rájöjjek, hogy ezen nem tudok változtatni, így el kell fogadnom. Az élet megy tovább, valamiért nekem a jóisten ezt az életet szánta.