Mégsem hagyja magára felesége Molnár Gusztávot: ha kell főz neki és anyagilag is támogatja

Molnár Gusztáv Molnár-Fazekas Vivien rehab segítség bipoláris depresszió alkoholprobléma gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű sorozatsztár, Molnár Gusztáv kálváriája akkor vette kezdetét, amikor volt felesége a nyilvánosság előtt gyermekbántalmazással vádolta. A botrány hatására a színész elveszítette majdnem minden munkáját, a kilátástalan helyzetben pedig ismét a pohár után nyúlt. Ezután egymást követték az újabb problémák.

Az alkoholproblémák, az elbukott munkák miatt kialakult rossz anyagi helyzet mélyre húzta Molnár Gusztávot, akinél bipoláris depressziót diagnosztizáltak. Májusban azzal fenyegetőzött, hogy véget vet az életének, ez pedig annyira megrémítette mostani feleségét, Fazekas Vivient, hogy rendőri segítséget kért. Az elmúlt hetekben újabb szörnyű történetek láttak napvilágot: Guszti kedvese elvetélt, majd a szakításukról kezdett cikkezni a bulvársajtó.

A hírt ugyan cáfolták, de megerősítették, hogy már nem élnek egy fedél alatt, és Vivien kvázi ultimátumot adott színész szerelmének, ugyanis csak akkor fogadja vissza, ha teljesen meggyógyul. Gusztáv bejelentkezett egy rehabilitációs intézetbe, hogy szakszerű segítséggel megszabadulhasson alkoholfüggőségétől, de saját felelősségre egy hónap után távozott onnan. Mint kiderült, csak egy másik helyen szeretné folytatni a gyógyulást.

Molnár Gusztáv és felesége, Vivien Forrás: Molnár Gusztáv

Vivien mindenben támogatja a férjét, hogy újra egészséges legyen, ám mindaddig, amíg nem járja végig a szükséges utat, nincs esélye visszatérni egykori, normális életükhöz. Ez a kijelentés azonban nem jelenti azt, hogy Vivien magára hagyta volna férjét, aki a rehabról is terrorizálta kedvesét.

– idézte a Blikk Molnár feleségét, akire embert próbáló teher hárul, ugyanis nemcsak magát és előző kapcsolatából született gyermekét, de beteg férjét is el kell tartania.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.