Hónapokig nem láthatja gyermekét Molnár Gusztáv: a színésznek le kell győznie függőségét

Molnár Gusztáv gyámhatóság alkoholizmus Fazekas Vivien függőség alkoholprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykoron sokat foglalkoztatott sorozatsztár, Molnár Gusztáv élete mélypontra jutott. A gondok tavaly augusztusban kezdődtek, mikor volt párja a nyilvánosság előtt gyermekbántalmazással vádolta meg a színészt, aki a kirobbanó botrány miatt sorban veszítette el munkáit. Ekkor nyúlt a pohár után.

Molnár Gusztáv évekkel ezelőtt már őszintén vallott alkoholproblémáiról, melyeket csak felerősített mindaz, ami az elmúlt egy évben történt. A gyermekbántalmazási botrány, valamint az elvesztett munkák miatt kialakult rossz anyagi helyzet csak még mélyebbre húzta a színészt, aki májusban azzal fenyegetőzött, hogy véget vet az életének. Új párja és egyben felesége, Fazekas Vivien annyira megrémült, hogy rendőrt hívott szerelmére.

A csapások sora ezzel sem ért véget, ugyanis Gusztáv és Vivien nem sokkal az eset után felfedték, hogy nemrég elveszítették kisbabájukat, így a várva várt közös gyermek sem érkezik meg a családi fészekbe. Június végén pedig már arról lehetett olvasni, hogy a pár két év után a szakítás mellett döntött. Maguk az érintettek végül cáfolták a válásukról szóló híreket, bár azt nem tagadták, hogy jelenleg külön élnek.

Forrás: Színfolt Film

Molnárt bipoláris depresszióval és alkoholizmussal diagnosztizálták, és mivel önerőből nem tud kigyógyulni a betegségeiből, ezért rehabilitációra vonul.

– mondta a Blikknek a színész felesége, Vivien, aki azt is elárulta, hogy párja a gyámhatóságon ideiglenesen lemondott arról, hogy láthassa a gyermekét. Mindaddig nem fog találkozni a fiával, amíg tart a rehabilitáció.

"Mindennap beszélünk, nem szakítottuk meg a kapcsolatot. Jól van, szeretne meggyógyulni. Tudja, hogy nem fogyaszthat egy korty alkoholt sem, úgy látom rajta, hogy most nagyon eltökélt, le akarja küzdeni az addikcióját. (...) Bízom abban, hogy a rehabilitáció hatásos lesz, tartson bármeddig, két hónapig, fél- vagy másfél évig" – zárta Gusztáv kedvese.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.