Július végén egy fiatal férfi azzal vádolta meg Béres Alexandrát, hogy ő áll a Schobert-családot évek óta lejárató Facebook-csoport, A nagy Norbiréka bisznisz mögött. A sportoló tagadta a vádakat, Norbi azonban vizsgálatot követel és feljelentést tett a rendőrségen. A dolgok ekkor kezdtek eldurvulni.

A fitneszbotrányt kirobbantó férfit annyira megviselte a helyzet, hogy az első cikkek megjelenése óta folyamatosan kapja a halálos fenyegetéseket, és végül súlyos betegség gyanújával került kórházba. Az ominózus csoport tagjai és a Schobert-család között pedig egyre hevesebb a vita, és miközben celebek sora veszi védelmébe a fitneszcsaládot, Norbi már egyre kevésbé tudja türtőztetni magát.

Forrás: Marton Szilvia/Life.hu

Ha bebizonyosodik, hogy valóban Béres és férje működtetik a lejáratókampányt folytató Facebook-csoportot, akkor hatalmas perre kell felkészülniük.

Én leszek a legrosszabb álmuk!

– mondta Norbi a Talk44 című netes műsorban a Ripost szerint, hozzátéve, hogy örülne, ha Alexandra alávetné magát egy poligráfos hazugságvizsgálatnak. Norbi nem rejtette véka alá, hogy elege van a neten, sokszor arc és név nélkül kommentelő emberekből, de legfőképp A nagy Norbiréka bizniszt kezelő adminokból.

Úgy találkoznék bármelyik adminisztrátorral face to face! Fú, de megverném bármelyiket, ha egyszer elém áll...