Schobert Norbi egyre dühösebb: "Megverném bármelyiket, ha egyszer elém áll..."

Forrás: Marton Szilvia/Life.hu -
A nagy Norbiréka biznisz támadás Schobert Norbi Schobert Norbert kommentek botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július végén egy fiatal férfi azzal vádolta meg Béres Alexandrát, hogy ő áll a Schobert-családot évek óta lejárató Facebook-csoport, A nagy Norbiréka bisznisz mögött. A sportoló tagadta a vádakat, Norbi azonban vizsgálatot követel és feljelentést tett a rendőrségen. A dolgok ekkor kezdtek eldurvulni.

A fitneszbotrányt kirobbantó férfit annyira megviselte a helyzet, hogy az első cikkek megjelenése óta folyamatosan kapja a halálos fenyegetéseket, és végül súlyos betegség gyanújával került kórházba. Az ominózus csoport tagjai és a Schobert-család között pedig egyre hevesebb a vita, és miközben celebek sora veszi védelmébe a fitneszcsaládot, Norbi már egyre kevésbé tudja türtőztetni magát.

Forrás: Marton Szilvia/Life.hu

Ha bebizonyosodik, hogy valóban Béres és férje működtetik a lejáratókampányt folytató Facebook-csoportot, akkor hatalmas perre kell felkészülniük.

– mondta Norbi a Talk44 című netes műsorban a Ripost szerint, hozzátéve, hogy örülne, ha Alexandra alávetné magát egy poligráfos hazugságvizsgálatnak. Norbi nem rejtette véka alá, hogy elege van a neten, sokszor arc és név nélkül kommentelő emberekből, de legfőképp A nagy Norbiréka bizniszt kezelő adminokból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.