Egy ember meghalt, miután teherautó hajtott egy jótékonysági rendezvény résztvevői közé

halál jótékonysági rendezvény jótékonyság kamion baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jótékonysági rendezvényre összegyűlt tömegbe hajtott szombat este egy kisteherautó Pennsylvania államban: egy ember meghalt, többen megsérültek, az autós később megölt egy nőt - közölte a rendőrség.

A tömeg Berwick városban egy lakástűz áldozatainak javára rendezett adománygyűjtésre jött össze, amikor a kisteherautó belehajtott. A halálos áldozat mellett 17 sérült is van, akik közül 15-öt kórházba kellett szállítani. Vasárnap reggel öten kritikus állapotban voltak - közölte a Geisinger Egészségügyi Központ.

Egy rendőrségi közlemény szerint, miután a férfi áthajtott a tömegen, egy közeli házban súlyosan bántalmazott egy nőt, akit a helyszínre érkező rendőrök holtan találtak.

A 24 éves férfit letartóztatták, és Adrian Oswaldo Sura Reyesként azonosították. Kétrendbeli szándékos emberöléssel vádolják.

Forrás: Shutterstock

A Berwick városában rendezett és a támadó által megzavart jótékonysági rendezvényt egy augusztus 5-i lakástűz áldozatainak megsegítésére rendezték. A tragédiában egy tűzoltó hozzátartozói, összesen tíz ember halt meg, köztük három gyerek a Pennsylvania állambeli Nescopeckben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.