Augusztus 20: kiemelten figyelnek az időjárásra az illetékes szakemberek

ünnep időjárás program augusztus 20.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elindult az augusztus 20-i rendezvénysorozat. A várható jégeső és zivatarok miatt az időjárást kiemelten figyelik az illetékes szakemberek.

A nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs június óta rendszeresen ülésezik és ellenőrzi a Szent István-napi ünnepségsorozattal kapcsolatos teendőket és fejleményeket. Csütörtökön létrejött egy kifejezetten az időjárással foglalkozó munkacsoport, ami folyamatosan figyeli az időjárás változását, és amennyiben szükséges, dönt a szabadtéri rendezvények biztonságos megtartásához szükséges lépések megtételéről - írja a Bors.

Az esetleges változásokról azonnal tájékoztatják a közönséget, így a rendezők kérnek minden érdeklődőt, hogy mielőtt elindulnak, tájékozódjanak az aktuális információkról!

Az augusztus 20-ai tűzijáték után több kocsival közlekedő vonatokat indít a MÁV. Változik a Volánbusz- és a HÉV-járatok menetrendje az ünnepi hétvégén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.