Halálos áldozatokat is követelt a vihar: egy 13 éves lány is életét vesztette

halál ítéletidő halálos áldozat vihar baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Európa-szerte brutális viharok csaptak le. A franciaországi Korzika szigetén olyan erővel csapott le a vihar, hogy több halálos áldozatot is követelt.

A Korzikán végigsöprő ítéletidő brutális károkat okozott, és több halálos áldozatot is követelt. Egy kajakos kirándulás közben tűnt el, egy 13 éves lány pedig kempingezés közben hunyt el, miután rádőlt egy fa. Egy 46 éves férfi szintén kempingezés közben halt meg Calvi közelében, Coggia egyik strandján pedig egy 72 éves nő hunyt el az autójában. Az áldozatok között jegyeznek még egy 62 éves halászt is, akit a viharok után találtak holtan.

Nemcsak Franciaországban, de Szlovéniában is többen megsérültek: egy fa rádőlt egy nőre, egy motorost pedig elsodort egy leszakadt reklámtábla.

Calvi alpolgrmestere azt mondta, hogy korábban soha nem látott még hasonlót, és a pokolhoz hasonlította a vihart -írja a Bors a Mirror cikke alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.