"Sírba tetted a lányomat" - Egymást támadják az erdőkertesi öngyilkos szerelmespár rokonai

Forrás: Bors -
gyilkosság kipufogógáz Erdőkertes öngyilkosság kettős öngyilkosság szakítás erdőkertesi öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kettős öngyilkosság híre rázta meg az országot augusztus 20-án. A fiatal párt saját autójukban érte a halál, ugyanis egy slag segítségével visszavezették a kipufogógázt az utastérbe. A holttestekre helybeliek találtak rá, és bár azonnal riasztották a mentőket, a kiérkező segítség már nem tudta megmenteni a férfi és a nő életét.

A fiatal pár se veled, se nélküled kapcsolatban élt egymással és úgy tervezték, összekötik az életüket. A fiú tavaly nyáron megkérte barátnője kezét, aki igent mondott, ám múlt szerdán mégis szakítottak. A különválás nem tartott sokáig, ugyanis napokon belül kibékültek és pénteken ismét egy párt alkottak. A lány egyik barátnője szerint érdekes volt a fiatalok kapcsolata, gyakran veszekedtek, de együtt szerettek volna megöregedni.

Erdőkertesi tragédia: az öngyilkosságuk előtt szakítottak, majd kibékültek a szerelmesek Forrás: Bors

A rokonok sem értik, miért dönthettek úgy, hogy mégis véget vetnek az életüknek. Egy ideig ugyan nem volt munkájuk, mivel felmondtak abban a gyárban, ahol együtt dolgoztak, de hamarosan kezdtek volna egy új helyen, ahová szintén közösen vették fel őket. A fiatalok kapcsolata nem volt könnyű, ezt mutatja, hogy a júliusra tervezett esküvőt is le kellett mondaniuk, mint kiderült, a fiú miatt, aki börtönbe került.

– mesélte a Borsnak a fiú öccse, aki szerint testvérét a barátnője rászoktatta a gyógyszerre, egyfajta erős nyugtatóra és a lány kergette a halálba. A lány édesanyja viszont a fiút hibáztatja. A lap észrevette, hogy a nő egy Facebook-hozzászólásban üzent az elhunyt fiúnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.