Visszamenne Majkához a rapper egykori énekesnője, Kollányi Zsuzsi

Forrás: Kollányi Zsuzsi/Instagram -
koncert Majka énekesnő Majoros Péter Curtis Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kollányi Zsuzsi hosszú éveken át dolgozott együtt Majkával és rappertársával, Curtisszel. Ő volt a formáció harmadik tagja, aki a két férfival együtt állt színpadra. A közös munkában két kisebb szünet is volt, Zsuzsi ugyanis az anyai örömök miatt nem tudta vállalni a koncertezést.

Először ikrei, majd harmadik gyermeke születése miatt lépett vissza a koncertturnétól, Majka pedig ekkor kérte fel először csak ideiglenesen Veres Mónika Nikát, hogy kísérje a bandát. Nika végül maradt, Zsuzsi pedig hivatalosan is kilépett a formációból egy évvel ezelőtt. Mivel az elmúlt években fokozatosan építette szólókarrierjét, nem maradt felkérés nélkül.

Mégis, ha Majka hívná, visszamenne a rapperhez.

Forrás: Kollányi Zsuzsi/Instagram

– mesélte Kollányi Zsuzsi a Blikknek. A lap megkérdezte az énekesnőt, mi a véleménye a nemrég kirobbant Majka-Curtis-botrányról, de Zsuzsit nem lepte meg a történet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.