Béres Anett drámai vallomása: "Azt éreztem, hogy szeretnék meghalni"

Forrás: Béres Anett/Instagram -
Béres Anett VV Anett tea szeánsz drámai vallomás ayahuasca tea ayahuasca Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július elején még senki sem tudta, ki az a reality-sztár, aki életveszélyes állapotban, törött csontokkal került kórházba egy spirituális szeánsz után. Nem sokkal később azonban kiderült, hogy a Való Világból megismert Béres Anett volt az, aki a tiltott ayahuasca főzetből fogyasztva bepánikolt és a helyszínről elmenekülve komoly sérüléseket szerzett.

Hatórás műtét során sikerült stabilizálni Anett állapotát, aki sokáig nem adott hírt magáról. A rajongói akkor nyugodhattak meg, amikor az egykori villalakó közzétette a szeánsz utáni első posztját, melyben leírta, órási hibát követett el, hogy részt vett a szertartáson. Ezt erősítette meg nemrég egy friss beszélgetés során, melyben kijelentette, egy kókler vezette a szeánszot.

Az ayahuasca egy olyan tudatmódosító főzet, amit egyes területeken már évezredek óta használnak spirituális szertartások során, de több helyen, - köztük Magyarországon is - illegális. Ahol a mai napig alkalmazzák, ott hosszas felkészülési folyamat előzi meg a tényleges fogyasztását. Ilyesmi azonban nem volt ott, ahol Anett ivott a teából, ez is okozhatta a problémát.

Béres Anett Forrás: Béres Anett/Instagram

A majdnem végzetes napon Anett súlyos sérüléseket szenvedett: eltört a lába, a csigolya- és sarokcsontja. Az orvosok szerint milimétereken múlt, hogy nem lett igazán komoly baja.

Anett hatalmas szerencsének köszönheti, hogy megmenekült, ugyanis majdnem egy teljes napig feküdt öntudatlanul Siklós közelében. Ha nem jár arra három férfi, akik vélhetően munka miatt érkeztek a földekre, akkor végzetes is lehetett volna a szeánsz a reality-sztár számára.

– mesélte Anett az RTL Reggeliben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.