Gyomorforgató, amit ez a nő csinált a vonaton: videón az eset

reszelő tömegközelkedés videó lábápolás sarokreszelés vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus-járvány idején sokan féltek felszállni a különféle tömegközlekedési eszközökre, hiszen zárt térben sokkal könnyebben megfertőződhetünk a vírussal, mint a szabad levegőn. A buszok, villamosok és vonatok azonban jóval a pandémiát megelőzően is "veszélyesek" voltak az egészségre.

Nem tudhatjuk, ki ült előttünk az ülésen, ki és milyen kézzel fogta meg a kapaszkodót, vagy nyomta meg a jelzőgombot. Hiába takarítják rendszeresen a járműveket, egyesek elővigyázatosságból inkább állva, maszkban és kesztyűban utaznak még ma is, vagy leszállás után rögtön a kézfertőtlenítőhöz nyúlnak. Túlzásnak tűnhet a viselkedésük, mindaddig amíg nem látjuk a következő videót.

@tairoberts98 A train journey never to be forgotten #fyp#feet#trainline#gross#shavedfeet♬ original sound - Tai Roberts

Az egyik londoni vonaton készült az a felvétel, melyen jól látszik, hogy az egyik utas kibújik a cipőjéből, majd egy jókora reszelővel elkezdi reszelni a sarkán lévő bőrkeményedést. Az elhalt bőrdarabok a vonat padlójára hullanak, a szemtanúk pedig szóhoz sem jutnak az eset láttán. Az egyikük azonban videózni kezdett, a filmet pedig feltöltötte a TikTokra – vette észre a twn.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.