A koronavírus-járvány idején sokan féltek felszállni a különféle tömegközlekedési eszközökre, hiszen zárt térben sokkal könnyebben megfertőződhetünk a vírussal, mint a szabad levegőn. A buszok, villamosok és vonatok azonban jóval a pandémiát megelőzően is "veszélyesek" voltak az egészségre.

Nem tudhatjuk, ki ült előttünk az ülésen, ki és milyen kézzel fogta meg a kapaszkodót, vagy nyomta meg a jelzőgombot. Hiába takarítják rendszeresen a járműveket, egyesek elővigyázatosságból inkább állva, maszkban és kesztyűban utaznak még ma is, vagy leszállás után rögtön a kézfertőtlenítőhöz nyúlnak. Túlzásnak tűnhet a viselkedésük, mindaddig amíg nem látjuk a következő videót.

Az egyik londoni vonaton készült az a felvétel, melyen jól látszik, hogy az egyik utas kibújik a cipőjéből, majd egy jókora reszelővel elkezdi reszelni a sarkán lévő bőrkeményedést. Az elhalt bőrdarabok a vonat padlójára hullanak, a szemtanúk pedig szóhoz sem jutnak az eset láttán. Az egyikük azonban videózni kezdett, a filmet pedig feltöltötte a TikTokra – vette észre a twn.hu.