Ismert légitársaság viccelődött DiCaprio szakításán: már tudják, miért nem utazik velük a sztár

légitársaság Ryanair poén Leonardo DiCaprio beszólás szakítás vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyár utolsó napján érkezett a hír, hogy véget ért a közönségkedvenc színész, Leonardo DiCaprio kapcsolata. A rossz pletykák szerint a sztár azért szakított kedvesével, Camila Morrone-nal, mert a lány betöltötte a 25. életévét. DiCapriónak pedig eddig sosem volt ennél idősebb barátnője.

A 47 éves színész a nála 23 évvel fiatalabb Camilával négy éven át állt kapcsolatban, a szakítás válódi okát azonban egyik fél sem hozta még nyilvánosságra. A mágikus 25-ös szám azonban beindította a humoristák és mémgyárosok fantáziáját, és az egyik népszerű légitársaság, a Ryanair is beszállt a poénkodásba.

A cég ugyanis "rájött arra", hogy az Oscar-díjas színész és aktivista miért nem utazott velük az elmúlt években. A Ryanair ugyanis több mint egy évtizede elmúlt 25 éves...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.