Gáspár Laci másképp emlékszik a történtekre: újabb csavar az ordibálós videó ügyében

Forrás: Instagram/Niki Gáspár -
X-Faktor bár videó ordibálás Gáspár Laci szórakozóhely ordítozás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen látták már azt a videót, ami vírusként terjed az interneten. A felvételen az X-Faktor mentoraként is ismert énekes, Gáspár Laci látható, amint magából kikelve ordibál egy szórakozóhelyen.

Az énekes a videó megjelenése után rögtön megszólalt, és azt mondta, csak azért lett ennyire indulatos, mert a hely személyzete a származása miatt kezdte őt zaklatni. Az ominózus bár szóvivője szerint a balhé már jóval korábban kezdődött, ugyanis Gáspár Laci nem akart tudomást venni a záróráról. Többszöri felszólítás ellenére sem akarta elhagyni a bárpultot, majd mocskolódni kezdett.

"Laci nem akart menni még a feleségével, és úgy emlékszem, 1-2 emberrel a pultnál ülve elengedte a füle mellett a kérést. A pultos fiú még háromszor szólt, mire ő felcsattant és elkezdte kioktatni, hogy a pult belső oldalán mi a dolga és mit is képzel magáról... A felesége végig mondta neki, hogy menjenek, próbálta elrángatni" – mesélte a Borsnak a bár szóvivője.

Gáspár Laci és Gáspár Niki Forrás: Instagram/Niki Gáspár

A szóváltás azután mérgesedett el, hogy állítólag Laci "leszbikus k*rvának" nevezte az egyik ott dolgozót, ezt követően hangzottak el a származását firtató megjegyzések, melyek már a videón is hallhatóak. Az énekes azonban máshogyan emlékszik a történtekre.

– idézte a Bors Gáspár Lacit, aki nemrég Balázséknál elevenítette fel az eseményeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.