Berki Krisztián édesanyja kiakadt: "Ez a nő úgy viselkedik, mintha Krisztián soha nem létezett volna"

tv2 -
Berki Mazsi anya Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi miatt akadt ki Krisztián édesanyja, döbbenten nézi, hogyan viselkedik.

Berki Mazsit először egy szórakozóhelyen fotózták le egy ismeretlen férfival, aztán egy luxusautóban, majd a reptéren látták őt a már említett férfi oldalán. Berki Krisztián édesanyjának pedig nem tetszik az, ahogy menye viselkedik. Úgy véli, direkt csinálja, hiszen pontosan tudhatja mivel jár, ha valaki ismert ember.

Berki Krisztián édesanyja kiakadt Mazsira tv2

"Senki sem akarja, hogy élete végégig egyedül legyen, de az, amit művel, bicskanyitogató! Sokszor én szégyenlem magam, ahogy megyek az utcán és látom az emberek tekintetében a sajnálatot irányomban... A szívem megszakad! Ez a nő úgy viselkedik, mintha Krisztián soha nem létezett volna. A fiam sírján még meg sem száradtak a virágok...." - mondta a Borsnak Berki anyja.

"Jól éreztem én már akkor is, amikor utoljára találkoztunk, hogy nem stimmel valami. A nyáron, azt hiszem júliusban voltam utoljára náluk, az unokámat látogattam meg, Mazsi pedig nagyon furcsán viselkedett... azt éreztem, hogy végig azon gondolkodik, hogy bárcsak ne lennék ott. Már régen máshol járt az esze, nem a régi családján, az biztos! De nem baj, majd az Isten teszi a dolgát. Az biztos, hogy nem maradhat büntetlenül, hogy Krisztián családjával együtt mindenkit provokál ebben az országban. Mert, hogy direkt csinálja afelől senkinek se legyen kétsége" - véli Júlia.

"Én sokat gondolkodtam azon, hogy miért csinálja ezt. Ha szerelmes is lett, akkor az lenne az észszerű, ha bujkálna nem? Azért csinálja nyilvánosan, mert ugyanaz akar lenni, mint a fiam volt: botrányhős. Nem kérdés, hogy Krisztián is az volt, ebből élt, nem is olyan rosszul. Mazsi a fiam helyébe akar lépni, ezen dolgozik már egy ideje. Csak azt felejti el, hogy van két nagy különbség közte, és a fiam között. Krisztián egyéniség volt és bár nyereséget remélt, sosem gázolt volna át senkin" - árulta el Berki anyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.