Rémálommá változott az ökölvívó és kutyatréner madridi útja. Miló Viki a nyáron vett részt kutyáival az ebek világbajnokságán, ahonnan végül dobogós helyezésekkel távoztak, ám sokkal jobb eredményt is felmutathattak volna, ha nem tűnnek el a csomagjaik.

Vikit nagyon megviselték a történtek, hiszen két éven át készült a megmérettetésre. Átszállással utaztak Madridba, ám a gépük késett, az összes csomagjuk elveszett, és hiába fizetett külön is azért, hogy felvihesse a kézipoggyászát, mégsem engedték meg neki. A csomagnak pedig nyoma veszett.

Mélységesen fel vagyok háborodva! Kaotikus állapotok uralkodnak a társaságnál. A bőröndömet egy hét alatt kaptam vissza, a barátnőmére 18 napot vártunk, akkor is egy, a reptéren dolgozó ismerős segített utánajárni a dolgoknak

Miló VikiForrás: TV2

– kezdte a Blikknek Miló Viki, aki sérelemdíjat követel a légitársaságtól az elszenvedett traumákért és a károkért. Mivel a bőröndjeik eltűntek, benne minden ruhájukkal és felszerelésükkel, a helyi boltokban kellett bevásárolniuk.

Nagyjából ezer euró az a kár, amit elszenvedtünk, ennek ellenére nem reagál senki, még annyit sem, hogy várjak türelemmel. Válaszra sem méltatnak! (...) A sérelemdíj összegét nem határoztam meg, várom az ajánlatukat is. Ráadásul eltelt lassan három hónap, és nem kevés pénzről beszélünk.