Tovább folytatódik Miló Viki kálváriája: négyszázezres kár érte a kutyatréner ökölvívót

Forrás: tv2 -
repülőút Miló Viktória kártérítés Miló Viki Madrid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rémálommá változott az ökölvívó és kutyatréner madridi útja. Miló Viki a nyáron vett részt kutyáival az ebek világbajnokságán, ahonnan végül dobogós helyezésekkel távoztak, ám sokkal jobb eredményt is felmutathattak volna, ha nem tűnnek el a csomagjaik.

Vikit nagyon megviselték a történtek, hiszen két éven át készült a megmérettetésre. Átszállással utaztak Madridba, ám a gépük késett, az összes csomagjuk elveszett, és hiába fizetett külön is azért, hogy felvihesse a kézipoggyászát, mégsem engedték meg neki. A csomagnak pedig nyoma veszett.

Miló Viki Forrás: TV2

– kezdte a Blikknek Miló Viki, aki sérelemdíjat követel a légitársaságtól az elszenvedett traumákért és a károkért. Mivel a bőröndjeik eltűntek, benne minden ruhájukkal és felszerelésükkel, a helyi boltokban kellett bevásárolniuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.