"A szívem egy hatalmas darabja összetört" - Cristiano Ronaldo barátnője gyereke elvesztéséről beszélt

Forrás: AFP/Oscar Del Pozo -
halál kisfiú Georgina Rodríguez Cristiano Ronaldo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristiano Ronaldo és barátnője, Georgina elvesztették kisfiukat, amiről sokáig nem beszéltek. Kiderült, hogy hamarosan erről a tragédiáról is többet megtudhatunk, ugyanis érkezik az Én, Georgina második évada a Netflixre.

Cristiano Ronaldo és barátnője, Georgina októberben jelentették be, hogy ikrekkel bővül a családjuk. Egy kisfiút és egy kislányt vártak, de újszülött kisfiuk elhunyt. Erről egy szívszorító közleményben számoltak be, de ennél többet nem beszéltek erről a tragédiáról. Kiderült azonban, hogy hamarosan életük ebbe a tragikus pillanatába is mélyebb betekintést nyerhetünk, ugyanis érkezik a Netflixre az Én, Georgina második évada, amelyben erről is szó lesz.

Cristiano Ronaldo és barátnője megnyílnak gyerekük elvesztéséről is Forrás: AFP/Oscar Del Pozo

"Ebben az évben életem legjobb és legborzasztóbb pillanatait éltem meg. A szívem egy hatalmas darabja összetört, nem tudtam, hogyan lehetne folytatni. A válasz azonban közelebbről érkezett, mint arra számítottam. A gyerekeim szemébe nézve láttam, hogy az egyetlen út az, hogy együtt vagyunk" - mondta Georgina.

A pár 5 gyereket nevel együtt, közülük három még Georgina előtt, béranyáktól született, ketten pedig már közös gyerekeik. Az új évadban bemutatják majd a család fájdalmát. "Az új sorozatban a szomorúság pillanatait is bemutatja majd. Georgina szívszorító vesztesége olyasmi, ami megtörténhet azzal is, akinek mindene megvan, mint neki, és azzal is, akinek nincs semmije" - mondta a Alvaro Diaz, a sorozat rendezője, hozzátéve, hogy boldog pillanatokból és nevetésből sem lesz hiány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.