Így áll a pénzhez Csősz Bogi: "Szeretek költeni, szeretek keresni"

LifeTV -
pénz férj Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Bogi nem szeret függni, ezért a cégei felállításakor nem a férjétől kért pénzt, inkább hitelt vett fel.

Csősz Bogi elvált gadag török férjétől, de mivel anyagilag mindig független volt, az életszínvonalában ez nem jelent túl nagy változást. Az egykori színésznő elárulta, mit jelent számára a pénz.

"Forgóeszköz. Nem szeretek gyűjtögetni, szeretek költeni, szeretek keresni, szeretek én megdolgozni érte. Amikor felállítottam a cégeimet, nem a férjemtől kértem a pénzt, hanem úgy voltam vele, ha már nagyon rossz volt a helyzet, akkor esetleg megkértem, hogy most ki kéne segíteni, mert vannak gondok a gazdaságban, de mindig az volt a célom, hogy én inkább felvettem kettő hitelt vagy hármat... én szeretem a bankrendszert használni, azt gondolom, hogy kell is. Kell tudni azt, hogyan mozgassuk ezeket az erőket. És nem szeretek függeni, a férjemtől sem szerettem függeni" - mondta Csősz Bogi a Palikék világában.

Csősz Bogi számára a pénz egy eszköz LifeTV

"A bukás mindig ott van. Szerintem az az életünk része, hogy bukdácsolni kell. Sőt, ezerszer el kell esni és mindig fel kell állni. Ezt nem szabad érzelmileg kezelni, hogy »Úristen, most elbuktam, akkor biztos nem vagyok jó«. Ez nem igaz, ne is kérdőjelezzük meg magunkat, hogy nem vagyunk jó üzletemberek" - árulta el Csősz Bogi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.