Bajban van a Sztárban sztár leszek! csapata: kiesett versenyző tér vissza a műsorba?

Forrás: TV2 -
TV2 Kálóczi Réka baleset Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! vasárnapi műsorának próbája közben érte baleset Kálóczi Rékát, ez pedig befolyásolhatja az élő show-t. 

Kálóczi Réka kedden, a táncpróba közben szenvedett balesetet: nagyon rosszul ért földre. Kórházba került és meg is kellett műteni, azt pedig egyelőre nem lehet tudni, hogy vasárnap színpadra tud-e állni az élő show-ban.

Még nem tudni, hogy áll össze a teljes mezőny Forrás: TV2

"A Sztárban Sztár leszek! teljes csapata nagyon drukkol Rékának a mihamarabbi felépülésért. Mivel egyelőre nem tájékoztatta Rékát az orvosa, nem tudjuk mennyire súlyos a térdsérülés, és a műtét után meddig fog lábadozni. A műsor alkotói jelenleg is azon dolgoznak, hogy olyan megoldást találjanak, ami a Sztárban sztár leszek! nézőinek a legjobb, és az eddigi évadokhoz hasonlóan színvonalas élő showt láthassanak" - mondta a csatorna a Borsnak.

Kérdés, mi történik akkor, ha Réka sokáig lábadozik? Az is előfordulhat, hogy egy korábban kiesett játékost állítanak a helyére. Ha ez történik, akkor az egyik legesélyesebb Kökény Dani, akiről lemondtak a szülei és a nagyszülei nevelték. A fiú Pápai Joci versenyzője volt, de lecsúszott az élő show-ról, ám lehet, így mégis lehetőséget kap. Ezek azonban csak esélylatolgatások, mindenki arra vár, hogy mi lesz a hivatalos bejelentés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.