Így kell lemérni a melltartó méretét: videón a helyes technika

melltartó videó melltartó méret Tiktok technika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak számára problémát okozhat a helyes és kényelmes melltartó kiválasztása, ugyanis fehérneműt nem lehet próbálni, a pontos méretet pedig van, aki nem ismeri. Ehhez adott segítséget az egyik influenszer.

Kirsten Titus elkészített egy videót, melyben bemutatja, hogyan lehet a legegyszerűebben megmérni a méreteket. A melltartó kiválasztásánál két adatra lesz szükség: a mell alatti kerületre és a mellbőségre. Ezt egyszerűen lemérhetik a nők, ha fognak egy mérőszalagot és követik az influenszer utasításait.

@pepperonimuffin

Hashtag tutorial

♬ original sound - Kirsten Titus

Az első lépés, hogy megmérjék közvetlenül a mellük alatt a testük kerületét. Ezután a mellbőség következik, amely ahogy a neve is mutatja, azt a kerületet adja meg, ahol a legbővebb, azaz a legnagyobb a kebel.

A mell alatti kerület értéke mutatja, hogy a 60-astól 120-asig tartó skálán melyik melltartóméretet válasszák a hölgyek. Érdemes kerekíteni, ugyanis a skála ötösével nő, így a pontos adathoz legközelebb álló méretre essen a választás (pl.: 68-as mell alatti kerület esetén a 70-esre).

A mellbőség pedig elárulja a kosárméretet, melyet betűkkel jelölnek. Az A minden esetben a legkisebb, a J pedig a legnagyobb. A kosárméret egy két centiméteres tartományt jelöl (a fenti példánál maradva a 70-es skálán az A 82-84 centis mellbőséget jelent).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.