Ő a középiskolás késelő: videón a diáktársát nyakon szúró 18 éves fiatal

rendőrség késelés diák késelés a középiskolában Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn sokkolta a közvéleményt a hír, hogy késelés történt az egyik jóhírű budai iskolában. Az áldozatot kórházba szállították, a tettest pedig a helyszínen elfogta a rendőrség.

A tettes a 18 éves Bertold volt, aki a pletykák szerint már hetekkel korábban azzal fenyegetőzött, hogy valakit meg fog ölni.

Az áldozat, S. Samu épp a barátnője mellett ült és a telefonon néztek egy videót, amikor Bertold odalépett hozzájuk és nyakon szúrta a fiút. A rendőrök még a helyszínen elfogták a késelő diákot, a sérültet pedig a mentők kórházba szállították. Bertoldot emberölési kísérlettel gyanúsítják, ugyanis a táskájából előkerült egy olló és egy kalapács is.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A gyanúsítottat őrizetbe vették; nem tett vallomást. A BRFK Életvédelmi Osztály nyomozói emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást a 18 éves középiskolás ellen – írja a police.hu.

Az elfogás pillanatáról videó is készült, melyet a Blikk tett közzé, ide kattintva megnézheted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.