A bíróságon találkozott támadójával Gábor, aki a fejsérülése miatt beszélni és írni sem tud

Forrás: Shutterstock -
olvasás írás támadás bíróság fejsérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsoldos Gábor élete két évvel ezelőtt változott meg örökre. A férfi csak jót akart, ám egy életre megnyomorodott, miután a támadója úgy megütötte, hogy Gábor beverte a fejét. A korábban makk egészséges férfi azóta sem beszélni, sem írni, sem olvasni nem tud.

Hosszú idő után a bíróságon találkozott támadójával Zsoldos Gábor. A bíróság a támadót - aki egy életre megnyomorította Gábort - életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja, ám a férfi a mai napig nem tett beismerő vallomást.

"Vallomást nem tett, az égvilágon nem mondott semmit. De még nekünk sem, szinte ránk sem nézett, nem kért még csak bocsánatot sem tőlünk. Amikor a párom ránézett, megismerte, mert a közelünkben lakik, de a támadásra egyáltalán nem emlékszik, törlődött a memóriája, miután kiütötték" – mesélte A Blikknek Kis Mária, a szerencsétlenül járt férfi felesége.

Az ácsként dolgozó férfi két éve novemberben épp hazafele tartott, amikor a közeli boltnál meghallotta, hogy egy részeg férfi kötekedik az eladókkal. Udvariasan rászólt, ám a támadó egy ütéssel válaszolt. Gábor olyan szerencsétlenül esett, hogy beverte a fejét, azóta pedig sem beszélni, sem írni , sem olvasni nem tud.

Forrás: Shutterstock

"Levegőnek nézett minket, közömbösen viselkedett. Elvártuk volna, hogy legalább odajöjjön és annyit mondjon, sajnálja a történteket. Ráadásul, hogy mentse magát a börtöntől, azzal állt elő, hogy fáj a szíve. Őszintén, ez nagyon felbosszantott. Megértem, ha beteg, de tönkretette az életünket"

– tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.