Megyeri Csilla és Zsolti nem tudnak lakást venni: egyelőre lemondtak róla

Forrás: RTLKLUB -
Molnár Zsolt Nyerő páros Megyeri Csilla lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megyeri Csilla és Zsolti lettek a Nyerő páros győztesei, a nyereményüket pedig egy közös családi fészek megvásárlására akarták fordítani. Ez azonban mégsem jött össze, legalábbis egyelőre. 

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt nyerték a Nyerő párost, a címmel együtt pedig pénzt is kaptak. Az már korábban kiderült, hogy az összeget mite akarják fordítani: saját otthont szeretnének vásárolni. Erről az álomról azonban le kell mondaniuk, legalábbis egy időre.

Megyeri Csilla és Zsolti még nem tudnak lakást venni Forrás: RTLKLUB

"Az esküvő élvezi a legkevésbé a priorítást. A baba projekt és a saját családi fészek előnyt élvez, viszont nagyon felmentek az ingatlan árak, így nagyon nehéz olyan ingatlant találni, ami tényleg megfelelő lenne. Most várunk, és abban bizakodunk, hogy hátha újra helyreáll a helyzet, de el van téve a nyeremény erre" - mondta a Blikknek Csilla, aki már az anyaságra is nagyon vágyik.

"A babával úgy vagyunk, hogy amikor szeretne, akkor jön. Tény és való, hogy későn érő típus vagyok, és eddig nem éreztem azt, hogy itt az ideje. Zsolti már öt évvel ezelőtt nagyon mondogatta, hogy szeretne, de én még nem éreztem ezt aktuálisnak. Akkor költöztünk fel Budapestre és akkor indult el az itteni életünk. Akkor adott két évet. Utána fordult a kocka, ő mondta azt, hogy várjunk, amíg nem lesz saját kis fészkünk. Ezért is szeretnénk minél hamarabb házat, hogy utána jöhessen a baba" - árulta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.