Futni indult, de soha nem ért haza: rendőrautó gázolta halálra a 27 éves lányt

halálos gázolás gázolás rendőr rendőrautó futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű tragédia történt Aylesburyben: egy rendőrautó halálra gázolt egy futó nőt.

Kimberley Cameron egy 10 km-es futásra edzett, amikor az út rossz oldalán hajtó rendőrautó elütötte. A fiatal lány szülei úgy gondolják, a tragédia elkerülhető lett volna, és ha máshogy alakulnak a dolgok, Kimberley még most is élne.

"Arany szíve volt, és mindig igyekezett meghallgatni az embereket. Ragyogó mosolya megvilágította a szobát, és az emberek, akikkel találkozott, mindig szívesen látták. Az iskola befejezése után az volt az álma, hogy ápolónő lehessen, majd csatlakozni akart a légierőhöz. Mindig az apja és a nagyapja nyomdokait akarta követni. Sajnos, amikor 21 éves volt, nagyon beteg lett, és 1-es típusú cukorbetegséggel diagnosztizálták. Küzdött, és nemegyszer majdnem elveszítettük. Fáradhatatlanul dolgozott azért, hogy ne hagyja, hogy a cukorbetegség vezesse az életét, és a kerékpározás lett Kimberley szenvedélye. Szeretett Aylesbury környékén kerékpározni, és versenyeken vett részt barátjával, hogy pénzt gyűjtsön jótékony célra. Nagyon büszkék vagyunk arra a nőre, akivé vált, és arra, hogy a sport segítségével megszerezte az uralmat a betegsége felett. Kimberley tragikus halála sokak szívét megérintette.

Az első 10 km-es futására edzett, abban a reményben, hogy eljuthat egy triatlonig. Kimberley birtokolta az életet, és igazán boldog volt. Túl hamar elvették tőle, és emiatt a világ egy sötétebb hely"

- mondták a szülők.

A balesetről készült felvételen látszik és hallatszik, ahogy az egyik rendőr felkiáltott, amikor Kimberley megjelent az autó előtt, és bár a rendőrök kiszálltak, és megnézték őt, már nem tudtak segíteni rajta. A halottkém azt mondta, esély sem volt arra, hogy megmentsék a lány életét -írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.