Válságba kerülhetett Sebestyén Balázs házassága: rejtett üzenet buktatta le őket

Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs -
fotó házasság válság Sebestyén Viki Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub és a Rádió1 népszerű műsorvezetője jelenleg egy másik kontinensen tartózkodik, ugyanis Vadon Janival együtt forgatják a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évadát. Az élet azonban itthon sem állt meg.

Sebestyén Balázs és feleségének, Vikinek a kisfia a napokban ünnepelte 13. születésnapját, az ünnepségen pedig nem tudott részt venni a tévés, lévén kint van Kolumbiában. Az ünnepségről, pontosabban a kisfiú születésnapi tortájáról Viki képet is posztolt saját Instagram-oldalára, azzal a felirattal, hogy:

– szúrta aki az Origo.

Sebestyén Balázs felesége, Viki Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs

A kommentelők és fórumozók körében rögtön beindult a találgatás, vajon mire célozhatott a műsorvezető felesége. Egyesek szerint ez egy rejtett üzenet, és válságba jutott Balázsék házassága, míg mások szerint erről szó sincs, és a pár akár az utazás előtt is megünnepelhette a kis Benett születésnapját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.