OnlyFans-profilt is létrehozott Lakatos Levente: bevállalós aktfotókat mutatott rajongóinak

Fotó: Margitay Klára/Life.Hu -
aktfotó onlyfans Lakatos Levente
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Leventét gyerekként sokszor csúfolták testalkata miatt, ezért is döntött úgy, hogy bátran vállal művészi aktfotózást, aminek eredményeit a rajongóival is megosztja.

Lakatos Leventét könyvei és YouTube-csatornája miatt sokan ismerik, ám a sikerhez nem vezetett könnyű út. Gyerekként sokszor bántották a teste miatt, erről a Bátorságok könyve című online magazin két megálmodójának mesélt.

"Duci kisfiú voltam. Hosszú ideig vidéken éltem a nagymamámnál, édesanyám ugyanis ingázott a munkája miatt, miután édesapámmal különváltak. Mama tipikusan olyan nagyi volt, aki nem akarta, hogy vézna legyen a kis unokája. Csúfoltak is emiatt sokat az osztálytársaim, ezeket nehezen felejti el az ember. Felnőttként azonban ezeket a beszólásokat az előnyömre tudtam formálni; sokat változott a testem, de a jojó-effektus továbbra is érvényes rám, ezért nagyon oda kell figyelnem arra, mennyit edzem és mit eszem. A testedzés számomra fontos, hiszem azt, hogy egy ember akkor a legkiegyensúlyozottabb, ha jól érzi magát a bőrében. Ehhez viszont tenni kell" - idézi Leventét a Blikk. Az írónak nem esik nehezésre már, hogy ledobja a ruháit, és a fotózások eredményét megossza az emberekkel, habár kezdetben ez a döntése megosztotta a rajongóit.

Lakatos Levente sokat dolgozott a testéért Fotó: Margitay Klára/Life.Hu

"Nem tudok hasonló íróról, aki vállalta volna, hogy művészi aktokat oszt meg magáról a közösségi oldalain. Nem vagyok prűd, nincs problémám azzal, ha valaki megmutatja a testét. Fontos számomra azonban, hogy ízléses képek készüljenek rólam, ne legyenek közönségesek, se pornográfok. Emlékszem, az első fotózáson azért én se voltam olyan bátor, kellett némi idő, hogy feloldódjak és a ruháim mellett a gátlásaimat is levessem. Szerencsére egy kiváló fotóssal dolgoztam együtt, aki olyan környezetet teremtett a stúdióban, ahol pár perc múlva már észre se vettem, hogy nincs rajtam semmi" - tette hozzá. Levente még egy OnlyFans-profilt is létrehozott a bevállalósabb képeinek.

"Volt egy üzleti ötletem. A webshopom mellett gondoltam az Onlyfans felületén lehetne egy olyan oldalam, ahol több, bevállalósabb képeket is láthatnak rólam a követőim, továbbá bizonyos regényeimhez, történeteimhez extra tartalmakat is szolgáltattam volna. Sokan nem tudják, hogy a felület nem elsősorban az erotikus piacnak készült, rengeteg más területen tevékenykedő tartalomgyártó is használja. Az első hónap igazán meglepett; hatalmas érdeklődés kísérte a követőim körében az oldalt, konkrétumok nélkül, de annyit elárulhatok, hogy hét számjegyű összeg gyűlt össze az első feliratkozók után. Pár hónappal később azonban úgy döntöttem, nem folytatom tovább a felületet. Ennek két oka volt; egyrészt mint korábban mondtam, vannak határaim és szó szerint mindent nem áll szándékomban megmutatni magamból. Másrészt továbbra is rengeteget edzem, de nem tudok minden egyes nap, héten olyan top formában lenni, ami mellett büszkén vállalnék lengébb fotózást. Vannak olyan időszakok, amikor annyira elragad a munka, hogy kevesebb időm marad az edzésre, ilyen például, amikor új regényen dolgozom" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.