Áll a bál G.w.M. exe, Melanie és Lakatos Levente között: "fakepeople, fakemedia"

vita háború komment G.w.M Melanie Lakatos Levente
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hete Nagy Melanie, G.w.M exe még az író Lakatos Levente podcastjében szerepelt, mostanra azonban kommentháborúba keveredtek.

Melanie akkor vált ismertté, amikor Kulcsár Edina és a G.w.M. kapcsolata nyilvánossá vált. Azóta számos cikk megjelent róla. Még Lakatos Levente műsorába is elment, ahol arról beszélt, mennyire elnyomottnak érezte magát a rapper mellett.

Lakatos Levente aztán G.w.M-et is meghívta a műsorába, mert a zenész szeretett volna reflektálni exe nyilatkozataira.

Ezután kezdődött a kommetháború Melanie és Levente között:

"(...) Márk már nem tud meglepetést okozni a húzásaival... (már nekem kellemetlen, hogy ezt tolják az emberek arcába, ha kell, ha nem) ezért is csalódás nekem így utólag ez az egész, mert én naivan elhittem, hogy ez a beszélgetés önmagában értéket képviselhet, semmi mást és sajnos beigazolódott, hogy nem... Nem túl elegáns dolog teret adni ezen a fórumon ennek a nézőközönségnek az én meglátásom szerint, de a cél biztosan megvalósul... soha nem látott nézettség a legrövidebb időn belül" - írta ki magából Melanie a véleményét, majd a poszt végére két hasthaget írt: fakepeople és fakemedia.

Lakatos Levente sem maradt csendben, leírta, hogy Melanie megtéveszti a közönségét, hiszen a dolgok nem akkor és nem úgy történtek, ahogy azt ő állítja. Majd egy nyilvános posztban felvetette: ha Melanie ebben a témában ferdít, akkor másban sem teljesen őszinte?

"Melanie leírt valamit, ami nem a pontos igazság. Ha ennyire pontos a magánélete igazságában, akkor..." - írta Levente.

Ezt természetesen Melanie sem hagyhatta szó nélkül rögtön válaszolt az írónak: "Megnyugtatlak, nagyon pontos vagyok a magánéletem igazságának a firtatásával, csak ezt én nem a médiában, hanem az arra megfelelő hatóságoknál teszem! ..."

A kommentháború teljes egészsében a Bors oldalán olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.