Helyreigazítás: valótlanságokat híreszteltünk a kispesti halálos balesetben elhunyt kislányról és édesapjáról

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
helyreigazítás kispesti gázolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elnézést kérünk az érintettektől és olvasóinktól is.

„Helyreigazítás: valótlanságot híreszteltünk a kispesti halálos balesetben elhunyt
kislányról és édesapjáról: A 2022. szeptember 23. napján megjelent „Megrázó videó készült a halálos kispesti gázolásról" című cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy néhai Rozsár Réka Bettina és néhai Rozsár József István egy helyi kocsmából tartott hazafelé, amikor a baleset történt."

A negyvenéves férfi és a hétéves kislány a Bors téves információi szerint egy helyi kocsmából tartott hazafelé, ám a valóságban Réka iskolájából indultak haza, ekkor történt a baleset. A gyermek édesanyja, aki egy közeli trafikban dolgozik, percekkel később érkezett a helyszínre; a szemtanúk szerint sírt, zokogott, teljesen összeomlott. Egy járókelő elmondta, hogy amikor nem látták apát és gyermekét az út túloldalán megjelenni, tudták, hogy hatalmas a baj.

"Odarohantam a kisgyerekhez, de nagyon súlyos volt a sérülése, ilyet még nem tapasztaltam. A másik szemtanú az apukával próbált foglalkozni, de rajta sem látott életjeleket" - mondta a férfi, aki szerint a kamionsofőr és az édesapa is hibázott az átkelésnél, ez vezetett a tragédiához.

A Tények helyszíni riportja keretében egy animációval rekonstruálta az eseményeket, megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.