Elgázoltak egy gyermeket a zebrán Dunaújvárosban: az autó továbbhajtott

gázolás cserbenhagyásos gázolás Dunaújváros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyermeket kedden délután, 16:15-kor ütötték el egy dunaújvárosi gyalogos átkelőhelyen. A gázoló azonnal továbbhajtott. A szülők szemtanúkat keresnek. Időközben lezajlottak a rendőrség vizsgálatai, amik azonban nem támasztják alá a szülők állításait. 

A kisfiú lelépett a zebrára, amikor zöldre váltott a lámpa, az autó pedig jobbról fordult ki, tehát a kisfiúnak lett volna elsőbbsége.

Azonban nem elég, hogy az autós a szülő állítása szerint elütötte a gyermeket a zebrán, még ott is hagyta, a gyermekhez egy járókelő szaladt oda.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A gyereket azonnal a sürgősségire vitték, ahonnan szerencsére ki is engedték, jól van, de nagyon megrémült a történtek miatt.

A kanyart, ahol a cserbenhagyásos gázolás történt, kamera figyeli, a szülők pedig azonnal bejelentést tettek a rendőrségen, így remélhetőleg hamar kézre kerül a cserbenhagyó - számolt be az esetről a Ripost.

"A tettes világos barna Toyota járművel volt. Elütötte a gyereket, hátratolatott és továbbhajtott"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.