Arról, hogy Sebestyén Balázsnak és feleségének, Vikinek válságban lehet a kapcsolata, sokat pletykáltak. A Blikk információi szerint valóban hullámvölgybe kerültek, de sikerült átvészelniük. 

Sebestyén Balázs az elmúlt időszakban rengeteget dolgozott, ráadásul a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatása miatt hetekre Kolumbiába kellett utaznia. Sokaknak szemet szúrt, hogy felesége, Viki kétértelmű posztokat tett közzé a közösségi oldalán ezalatt az idő alatt, ami miatt sok pletyka és találgatás is elindult arról, hogy válságban van a házasságuk, a Blikk információi szerint pedig valóban okozott problémát a házaspár kapcsolatában a sok munka.

Sebestyén Balázs és feleségeForrás: Milák-Bujtás Merdzsán

Nem ez lehetett az első alkalom, hogy a távollét miatt alakul ki köztük nézeteltérés, nyolc évvel ezelőtt Balázs a második gyerekük érkezése előtt utazott el a a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsort forgatni, aminek felesége nem örült. A lap információi szerint akkor válaszút elé került a műsorvezető: karrier vagy család? Akkor sikerült visszavenni a tempóból és rendezni a nézeteltéréseket, ahogy ezúttal is meg tuták beszélni a problémát.