Többször is kiszabadult a halál torkából Görög Zita: a sors kegyeltjének tartja magát

Görög Zita életveszély repülőgép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egyszer kerülhetett volna veszélyes helyzetbe Görög Zita, de mindeddig megúszta, hogy nagyobb baj történjen. Most az Instagramon számolt be ezekről. 

"Sodort már el hatalmas hullám a Tirrén tengeren, csúsztam meg a Grand canyon szikláin, de sárba is ragadtam estélyiben fekve. Késtem le gépet Taiwanon, ami lezuhant, dobált repülő Curacao felett, amit hurrikán kísért a térségben. 2001-ben csak a szerencsének köszönhetem, hogy épp nem voltam New Yorkban szeptember 11-én. Megúsztam busz robbantást Jeruzsálemben és néztem végig Prágában egy áradást a hotel szobámból" - osztotta meg az Instagramon Görög Zita.

„Hiszem, hogy ha kések annak oka van és nem kifogásként használom. Nem engedem megingatni magam a megérzéseimben, mert nincs is semmi más eszközöm! Ha valami lehetőségtől, helyzettől összeszorul a gyomrom, arra nemet mondok, legyen szó gyereknevelésről vagy munkáról. Így szálltam már ki sikítozva egy repülőgép turbinával tunningolt autóból, ami 1 peccel később a közönségbe száguldott és mondtam le nyaralást Tunéziában arra az időpontra, arra a partszakaszra, ahol terrortámadás történt pár éve. Persze tanulom még a megérzések és félelmek közötti különbség felismerését, de ez a belső utazásom legizgalmasabb része" – írta a modell, aki legutóbb a Celeb vagyok, ments ki innen! műsor kapcsán fejtette ki markáns véleményét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.