Hoppá! Ugyanabban a műsorban szerepel Kulcsár Edina, G.w.M és Csuti

Forrás: TV2 -
Szerencsekerék TV2 G.w.M Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú kihagyás után tavaly tért vissza a képernyőre a Szerencsekerék. A legendás, pörgetős műsor pedig nemsokára vadonatúj részekkel érkezik a TV2-re, nem is akármilyen játékosokkal.

A Szerencsekerék házigazdája ezúttal is Kasza Tibi lesz, aki immáron harmadik alkalommal áll a legendás kerék mellé. A vetélkedő december 6-tól lesz látható a TV2-n, a Farm VIP adásai után, azaz ez a produkció váltja majd A Nagy Ő-t.

Kasza Tibi a Szerencsekerék házigazdája Forrás: TV2

"Nagyon élvezem ezt a műsort, azt pedig különösen, hogy minden műsorban két civil és egy ismert ember játszik. Jó látni, hogy tíz perc alatt hogyan tűnnek el a határok az ismert emberek és a civilek között, hiszen a hírességek is átszellemülnek, gyermeki szeretettel játszanak, nincsen semmilyen távolságtartás egymás irányába, és az ebből fakadó vicces szituációk a legjobbak" – mesélte a műsorvezető.

Az idei évadra visszatér Kasza Tibi mellett Sydney van den Bosch is, a celebek névsorát pedig Schobert Lara, L.L. Junior, Voksán Virág, Csuti, Kulcsár Edina, G.w.M, Wolf Kati és Rózsa György is erősíti majd – olvasható a csatorna közleményében.

Szerencsekerék vadonatúj részekkel december 6-tól minden hétköznap a Farm VIP után a TV2-n!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.