Majdnem húsz évvel ezelőtt nézett szembe először a rettegett betegséggel Bangó Margit. Az énekesnőnek azonban ismét fel kellett vennie a harcot a rákkal, ugyanis egy kontrollvizsgálat során kiderült, hogy újra beteg.

Bangó Margitot rövid időn belül háromszor is megoperálták, majd következett a kemoterápia, de hamar hazamehetett és a nyár végén már otthon lábadozott. Egy friss interjúban a betegségéről kérdezték, az énekesnő pedig jó hírekkel tudott szolgálni rajongói számára:

Hála istennek, most már jól vagyok. Még nem tért vissza a régi erőm, de alakulok. Most voltam kontrollon, minden eredményem negatív, már második alkalommal. Három havonta járok ellenőrzésekre

– kezdte a Borsnak Bangó Margit, akit korábban is kérdeztek már arról, mi lehet a gyógyulásának titka.

Bangó MargitForrás: MTI/Soós Lajos

"A gyógyulásomnak persze nincs titka: egyszerűen arról van szó, hogy nagyon szeretek élni, szeretem a családomat, az életem a zene, hiszek Istenben és igyekszem tisztességesen élni a mindennapokban. Azt gondolom, hogy aki így él, azt hosszú és boldog élettel ajándékozza meg a teremtő" – mondta év elején Bangó, aki most is kiemelte, hitének és Istennek köszönheti, hogy újra egészséges.

Azt üzenem annak, aki beteg, hogy legyen hite! Isten az orvosok orvosa. Hogyha azt mondja egy doktor vagy kettő, hogy nem tud meggyógyulni, az nem igaz. Az élő bizonyíték erre én vagyok. Másodszor győztem le a rákot, itt vagyok, teszem a dolgomat. Fellépek, járok vidékre is, ugyanolyan elánnal énekelek, mint mindig. Ebből nem tudok engedni

– mesélte a friss interjújában az énekesnő.