Bangó Margit ismét legyőzte a rákot: "Minden eredményem negatív"

Forrás: MTI/Soós Lajos -
betegség rák Bangó Margit gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem húsz évvel ezelőtt nézett szembe először a rettegett betegséggel Bangó Margit. Az énekesnőnek azonban ismét fel kellett vennie a harcot a rákkal, ugyanis egy kontrollvizsgálat során kiderült, hogy újra beteg.

Bangó Margitot rövid időn belül háromszor is megoperálták, majd következett a kemoterápia, de hamar hazamehetett és a nyár végén már otthon lábadozott. Egy friss interjúban a betegségéről kérdezték, az énekesnő pedig jó hírekkel tudott szolgálni rajongói számára:

– kezdte a Borsnak Bangó Margit, akit korábban is kérdeztek már arról, mi lehet a gyógyulásának titka.

Bangó Margit Forrás: MTI/Soós Lajos

"A gyógyulásomnak persze nincs titka: egyszerűen arról van szó, hogy nagyon szeretek élni, szeretem a családomat, az életem a zene, hiszek Istenben és igyekszem tisztességesen élni a mindennapokban. Azt gondolom, hogy aki így él, azt hosszú és boldog élettel ajándékozza meg a teremtő" – mondta év elején Bangó, aki most is kiemelte, hitének és Istennek köszönheti, hogy újra egészséges.

– mesélte a friss interjújában az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.