"Arra kérem a médiát, hogy hagyják abba a találgatásokat!" - Shakira kifakadt, miután a magánéletéről cikkeztek

Forrás: Instagram/Shakira -
Shakira találgatás randi pletyka Gerard Piqué Gorka Ezkurdia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén nyár közepén robbant a hír, miszerint 11 év és két gyermek után szakított egymással Shakira és Piqué. Egyes források szerint a különválás oka az, hogy a focista megcsalta énekesnő kedvesét, míg mások arról beszéltek, hogy a piszkos anyagiak vezettek a kenyértöréshez.

Az egykori álompár a bulvárlapok címlapjain töltötte a nyarat és az őszt: egyfelől arról cikkeztek, hogy kivel vígasztalódtak, másfelől arról szóltak a hírek, hogy kinél maradnak majd a gyerekek. Shakira és Piqué december elején állt bíróság elé a gyermekelhelyezési ügyben, és sikerült megállapodniuk. A lapinformációk szerint az énekesnő Miamiba költözik a gyermekeivel, exe pedig havonta tíz napot lehet a csemetékkel.

Shakira Forrás: Instagram/Shakira

Eközben a bulvármédia arról ír, hogy Shakira máris megtalálta Piqué utódját, aki szerintük kiköpött mása a spanyol labdarúgónak. A lapok egy 24 éves óceánfotóssal, bizonyos Gorka Ezkurdiával boronálták össze a kolumbiai énekesnőt, aki azonban megelégelte a pletykákat.

– idézi a Sun Shakirát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.