Majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt állt nyilvánosság elé Szilágyi Liliána, és azt állította, édesapja, aki egyben edzője is volt, fizikailag, lelkileg és szexuálisan is bántalmazta. Szilágyi Zoltán tagadja a vádakat, sőt rágalmazás miatt pert indított lánya ellen.

Az ügyet nyáron megpróbálták rövidre zárni egy békítő meghallgatás során, de az érintettek nemcsak nem vonták vissza állításaikat, de még csak nem is köszöntek egymásnak. Ezt követően beindult a jogi gépezet: októberben lezajlott Liliána meghallgatása, ahol az úszónőnek demonstrálnia kellett, apja hogyan bántalmazta őt.

Nemrég pedig sor került Szilágyi Liliána édesanyjának, Gyarmati Eszternek a meghallgatására is. A Blikk információi szerint az ügyvédként is tevékenykedő családfő rendszeresen bántalmazta exfeleségét, és dokumentummal igazolják, hogy a férfi agresszív viselkedése miatt romlott meg a házasságuk.

Szilágyi LiliánaForrás: https://www.instagram.com/lilianaszilagyi/

Gyarmati meghallgatása is hosszúra sikeredett, akárcsak lányáé, ami több mint négy órán át tartott. A procedúra pedig megviselte az édesanyát – írja a Sportal.

"Jelenleg a tanúk meghallgatása zajlik, ezen már Liliána édesanyja is átesett. Nagyjából ugyanazokat a kérdéseket kellett megválaszolnia, mint lányának, s megerősítette a Liliána által korábban elmondottakat" – mesélte a lapnak Liliána ügyvédje, Keviczki István.

A sértett jogi képviselőjeként én sem lehettem jelen, de annyit elmondhatok, az édesanyát még ügyfelemnél is jobban megviseli ez a folyamat, nincs is abban az állapotban, hogy a nyilvánosság elé álljon.