Hosszú heteken át keringett a pletyka Dárdai Blanka és L.L. Junior kapcsolatáról. A két zenész végül szeptemberben állt nyilvánosság elé és felvállalták szerelmüket, sokan pedig rögtön támadni és kritizálni kezdték őket a köztük lévő korkülönbség miatt.

A negatív kommenteket nem hagyta szó nélkül Dárdai Blanka. A fiatal énekesnő nemrég egy hosszú posztban üzent rosszakaróinak, akik a 18 év korkülönbség miatt kritizálják őket. Arra kérte követőit, hogy ne elemezzék kapcsolatát Juniorral, és inkább foglalkozzon mindenki a saját életével.

Dárdai BlankaForrás: Dárdai Blanka/Instagram

Blanka a napokban az RTL Reggeliben is megjelent, ahol szintén hosszabban beszélt szerelméről, L.L. Juniorról és arról, miként éli meg a támadásokat. Az adásból kiderült, hogy a fiatal énekesnő tudatosan töröl minden sértő vagy bántó hozzászólást:

"A gyűlölködő, trágár, rosszindulatú kommenteket abszolút törlöm. Azért, mert az én profilomon egyszerűen nem lehet ilyen. Főleg, hogy mi mindenhez szeretettel nyúlunk hozzá, nem bántunk ezzel senkit" – kezdi az idézetet a szeretlekmagyarorszag.hu.

Ha van egy kép, egy pillanat, azt kirakjuk, megmutatjuk, de alapjáraton mi nem nyilatkozunk, nem haknizunk a szerelmünkkel. Emiatt ugyanezt a tisztes három lépés távolságot várjuk el a kommentszekciótól.