Először láthatjuk együtt Jakupcsek Gabriellát kislányával és unokájával

fotó unoka címlapfotó kislány Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert tévés jövő januárban tölti be a hatvanat, ám a kor meg sem látszik rajta. Fiatalságának titkát a gyermekeiben és unokáiban kell keressük, ugyanis mint állítja, ők tartják fitten.

Jakupcsek Gabriellát ritkán látni együtt gyermekeivel vagy unokáival, de most a Story Magazin ünnepi különszámában a címlapról mosolyognak az olvasókra. A műsorvezető tinilányával, a 14 éves Emmával, valamint legnagyobb unokájával, az ötéves Lindával látható együtt, először közös fotón.

"Mielőtt a lányommal közös képet posztolnék a közösségi oldalamra, vagy elvállalnék egy közös fotózást, megkérdezem, részéről rendben van-e. Nem titkolom, de nem is mutogatom. Érzékeny korban van, ezt tiszteletben tartom, és megértem, ha nincs hozzá kedve, de örülök, ha mégis. Az unokáimmal más a helyzet, velük kapcsolatban a fiaim döntenek" – mesélte a magazinnak Jakupcsek Gabriella, aki azt is elárulta, hogy hamarosan tovább bővül a családja, hiszen érkezik egy újabb unoka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.