Majka mozdulatára senki sem számított: ezt tette a mester a Sztárban Sztár leszek! színpadán

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
TV2 Majka Majoros Péter pezsgő Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka nagy esélyekkel várta a Sztárban Sztár leszek! fináléját, hiszen a három döntős közül kettő az ő versenyzője volt. A mester végül csalódottan zárhatta az estét.

A Sztárban Sztár leszek! harmadik évadát Kökény Dani nyerte, a tizenhét éves fiú megérdemelten végzett az első helyen. A tízmillió forintos nyeremény pedig jó helyre került, ugyanis az ideiglenes otthonban élő fiúnak és családjának így rendeződhet a sorsa. Majka azonban nem volt teljesen boldog, mivel Yulasi Miranda a harmadik, Kaly Roland pedig a második helyen végzett.

A Sztárban Sztár leszek! zsűritagjai, középen Majka Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Bors tette közzé azt a videót, melyet a győztes kihirdetése után rögzítettek. A felvételen az látható, amint a négy mester fent áll a színpadon Till Attila, valamint a győztes, Kökény Dani mellett, kezükben pedig egy-egy pohár pezsgőt tartanak. Majka belekortyol az italba vagy a pezsgő helyett kitöltött kölyökpezsgőbe, majd a következő pillanatban a válla fölött, a háta mögé önti az italt, a színpadra.

A videót ide kattintva tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.