Elindították a válást: L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga sztárügyvédekkel készül a csatára

Forrás: RTL Klub -
válás Körtvélyessy Kinga válóper sztárügyvéd L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hullámvölgyek nehezítették a népszerű rapper és kedvesének kapcsolatát. Kinga és Junior hat évvel ezelőtt találkozott, és szerelem volt első látásra, hiszen egy évre rá már jegyben jártak. Rövid szakítást követően ismét egymásra találtak, majd 2019-ben összeházasodtak, 2020-ban pedig megszületett közös gyermekük, Lili.

A párt nem kerülték el a tragédiák: először L.L. Junior öltött feketét, amikor 2019-ben autóbalesetben elhunyt előző kapcsolatából született kisfia, majd Kinga gyászolt, ugyanis elveszítette édesanyját. A megpróbáltatások megedzették a párt, de végül mégis a szakítás és a válás mellett döntöttek. Kinga tavaly költözött el a törökbálinti közös otthonból, már másfél éve nem élnek együtt és azóta a rapper is felvállalta kapcsolatát Dárdai Blanka énekesnővel.

Még tévéműsorban is szerepeltek, de véget ért a házasságuk Forrás: RTL Klub

A szakításuk viszont most vált hivatalossá, ugyanis beadták a válóper papírjait, ám a válás kimondása sokáig elhúzódhat – írja a Bors. A házaspár először januárban áll bíróság elé, ahol nem a gyerekelhelyezés, hanem a vagyonelosztás lesz a kardinális kérdés. A kis Lili nevelésében a lap szerint már megegyeztek, az anyagiak miatt viszont hosszú ideig eltarthat a procedúra.

"Volt már egy személyes konzultáció, amolyan mediációs ülés, ami arra való, hogy peren kívül megegyezzenek a felek. Ha ott sikerül egyezségre jutni, akkor nem kell hónapokon vagy akár éveken át a bíróságra járni, a közös megegyezés miatt hamar elválasztják a házaspárt. Na, itt nem így fognak menni a dolgok" – mesélte a Borsnak a család egyik barátja.

A lap megtudta, hogy Juniort dr. Mester Csaba képviseli, míg Kingát dr. Hyross Virág segíti a bíróságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.