Horrorbalesetet szenvedett Csocsesz szerelme: mentővel vitték a sürgősségire

Forrás: Shutterstock -
Angi horrorbaleset Csocsesz baleset sürgősségi autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű mulatós kedvese éppen hazafelé tartott, amikor megtörtént a baj. Az otthonuktól nem messze, amikor autójával kanyarodott, jobbról belécsapódott egy kisbusz.

Az énekes párja, Angi és autója az ütközés következtében többször is megpördült, ő pedig jobbra-balra hánykolódott a járműben. Az is átsuhant Csocsesz kedvesének az agyán, hogy itt a vége, és meg fog halni. Szerencsére nem történt meg a legrosszabb, és az autó a pörgés után az árokban állt meg.

– mesélte Angi a Borsnak, aki további részleteket is elmesélt a balesettel kapcsolatban.

Csocsesz és kedvese, Angi Forrás: Bors

"A kocsim jobb hátsó ajtajába csapódott bele a másik autó, az ütközés következtében betört az ablaka. Azt mondták, ha egy méterrel előrébb kap el, olyan nagy lett volna az ütközés ereje, hogy akkor már nem beszélgetnénk..."

A zenész kedvesét bevitték a sürgősségire, majd a kórházban tartották megfigyelésre, de ő a saját felelősségére elhagyta az intézményt. Mint a lapnak elmondta, a többi beteg és sérült ember jajgatása és némelyikük üvöltözése miatt nagyon rosszul érezte magát a kórházban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.