Kitálalt Berki Mazsi ismerőse: "nagyon viharos" a kapcsolata új szerelmével

Forrás: Berki Mazsi/Instagram -
párkapcsolat Berki Mazsi szerelem se veled se nélküled kapcsolat szakítás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi élete idén a feje tetejére állt. Májusban tragikusan fiatalon elhunyt férje és szerelme, Krisztián, az özvegy pedig egyedül maradt kislányával, néhai kedvese adósságával és a rá irányuló figyelemmel.

Berki Krisztián halála után azonban új párra lelt az üzletasszony és influenszer. Mazsi a férfit még Krisztiánnak köszönhetően ismerte meg, de csak a tragédia után került vele közelebbi kapcsolatba. Az özvegy titokzatosan fogalmazott, ha szóba került a magánélete, ám többen is együtt látták őket, sőt állítólag a férfitól kapott egy méregdrága luxusautót is.

Berki Mazsi Forrás: Berki Mazsi/Instagram

Nemrég felröppentek olyan hírek, hogy Mazsi szakított a férfivel, ám most az egyik ismerős kitálalt. A neve elhallgatását kérő illető szerint még együtt vannak, de igazi se veled, se nélküled kapcsolat az övék.

"Még együtt vannak, de tény, hogy nagyon viharos a kapcsolatuk, tele van hullámvölgyekkel. Sokat vitatkoznak, többször is szóba került közöttük a szakítás, de végül mindig elsimították a vitákat. Bizonyára nem tesz jót a kapcsolatnak, hogy két külön városban élnek, és az egyéb elfoglaltságaik miatt alig tudnak találkozni. Mazsi nem ragaszkodik annyira Zoltánhoz, mint ő hozzá" – mondta a Blikknek az illető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.