"Legyetek boldogok, csak ne énekeljetek" - kommentben támadják Kulcsár Edinát

boldogság vélemény komment Kulcsár Edina dala G.w.M Kulcsár Edina hozzászólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina élete fenekestül felfordult, és mindazt, ami vele és a szeretteivel történt idén, nem is lehetne röviden összefoglalni. Szakítás, majd válás, új szerelem és egy nem várt terhesség, lánykérés és két dalpremier is van a 2022-es mérlegben.

Az egykori szépségkirálynő idén év elején jelentkezett saját dallal, és meglepetésre karácsonyra is előrukkolt egy újabb szerzeménnyel. Ezúttal kedvesével, G.w.M-mel közösen zenél és arról énekel, hogy megtalálta a nagybetűs boldogságot.

A dal azonban nem nyerte el mindenki tetszését, és ahogy az lenni szokott, minden felületen záporoznak a kommentek a témában. Sokan a videoklip alatt, mások Edina Instagram-oldalán osztják meg véleményüket, és nem mindig kíméletesek a kismamával.

– idézte a Bors az egyik hozzászólót, majd a lap felfedte, hogy az alig pár napja feltöltött videóra sokkal több negatív lájk érkezett, mint pozitív.

Kulcsár Edina Forrás: Instagram/Kulcsár Edina

A dal kapcsán többen is feltették a kérdést, hogy mi lesz, ha a gyerekek felnőnek és meghallják, hogy a szüleik hogyan beszéltek előző kapcsolataikról, azokról a házasságokról, melyekben ők születtek.

"Egyet kell, hogy értsek sok előttem szólóval! Mind a ketten úgy viselkednek, mintha az előző kapcsolatuk egy botrány lett volna! Mindenhol született 2 gyerek! Mit fognak gondolni ezek a gyerekek, ha nagyobbak lesznek, és meghallgatják ezt a számot??? Nem kell a múltat a porba tiporni, hiszen ott is volt sok boldog pillanat, különben nem lennének gyerekek!" – írja egy hozzászóló.

A rengeteg komment között azonban nemcsak negatívak vannak, sok a pozitív, a dicsérő szó is. Vannak, akik sok boldogágot kívánnak a jegyespárnak, mások pedig arról írnak, hogy a dal jobban sikerült, mint várták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.