A Sztárban Sztár leszek! egykori versenyzője idén október végén szenvedett súlyos autóbalesetet, melynek következtében azonnal műteni kellett a szétroncsolódott arcát.

Szaszák Zsolt október 26-án este éppen a Szegedi Nemzeti Színházba tartott az Egy csók és más semmi című zenés vígjáték próbájára. A megengedett száz helyett kilencvennel haladt a Szegedre vezető gyorsforgalmi úton, amikor megtörtént a baj és nekiütközött egy mezőgazdasági járműnek.

"Olyan komplikált volt az orrom helyreállítása, hogy a kettő helyett négy és fél órát vett igénybe. Kiemelték az orrnyergemet, úgy tudták megoldani, hogy esztétikailag és funkciójában is helyreállítsák. Beültettek egy orvosi fémlemezt, amit élő szövetekkel vontak be" – mesélte korábban a fiatal színész-énekes.

Szaszák ZsoltForrás: Szaszák Zsolt/Facebook

Sokkal tudatosabb vagyok, egy lépéssel hátrébb léptem, és próbálok mindent nyugodtan megoldani. Vigyáznom kell, mert minden túlzás nélkül mondhatom, hogy majdnem meghaltam. Nem szeretnék soha többé ilyet átélni

– mondta a Borsnak Zsolt, aki megfogadta, hogy lassítani fog, kevesebbet dolgozik majd, mert szerinte a korábbi tempó vezetett a balesethez.

Szülei nagyon megijedtek, és azóta úgy óvják és féltik fiukat, mintha megint kisgyerek lenne: "Olyan, mintha öt évet visszamentünk volna az időben, és még egy tinédzser lennék, akit mindig ellenőriznek, hol vagyok, mi újság, szinte minden lépésemről tudni akarnak."