"Majdnem meghaltam" - A TV2 sztárja égi jelként tekint autóbalesetére

Forrás: Szaszák Zsolt/Facebook -
TV2 égi jel baleset Szegedi Nemzeti Színház Szaszák Zsolt autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár leszek! egykori versenyzője idén október végén szenvedett súlyos autóbalesetet, melynek következtében azonnal műteni kellett a szétroncsolódott arcát.

Szaszák Zsolt október 26-án este éppen a Szegedi Nemzeti Színházba tartott az Egy csók és más semmi című zenés vígjáték próbájára. A megengedett száz helyett kilencvennel haladt a Szegedre vezető gyorsforgalmi úton, amikor megtörtént a baj és nekiütközött egy mezőgazdasági járműnek.

"Olyan komplikált volt az orrom helyreállítása, hogy a kettő helyett négy és fél órát vett igénybe. Kiemelték az orrnyergemet, úgy tudták megoldani, hogy esztétikailag és funkciójában is helyreállítsák. Beültettek egy orvosi fémlemezt, amit élő szövetekkel vontak be" – mesélte korábban a fiatal színész-énekes.

Szaszák Zsolt Forrás: Szaszák Zsolt/Facebook

– mondta a Borsnak Zsolt, aki megfogadta, hogy lassítani fog, kevesebbet dolgozik majd, mert szerinte a korábbi tempó vezetett a balesethez.

Szülei nagyon megijedtek, és azóta úgy óvják és féltik fiukat, mintha megint kisgyerek lenne: "Olyan, mintha öt évet visszamentünk volna az időben, és még egy tinédzser lennék, akit mindig ellenőriznek, hol vagyok, mi újság, szinte minden lépésemről tudni akarnak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.