Már csak néhány heg emlékezteti súlyos balesetére a TV2 fiatal sztárját

Forrás: TV2 -
depresszió TV2 színész Szegedi Nemzeti Színház súlyos baleset Szaszák Zsolt autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szaszák Zsolt október 26-án szenvedett súlyos autóbalesetet. A Sztárban sztár leszek! énekese munkahelyére, a Szegedi Nemzeti Színházba igyekezett éppen, amikor egy mezőgazdasági járműnek ütközött. A balesetben a fiatal színész orra összeroncsolódott. 

Zsolt azóta újra autóba ült és alig egy hónappal baleset után már próbál is a Szegedi Nemzeti Színházban.

"Személyesen mondtam köszönetet az igazgató úrnak a segítségért, és hogy a műsortervet is a gyógyulásomhoz igazították. Kivették az előadásokból az akrobatikus elemeket is tartalmazó koreográfiát, nehogy megsérüljek. Már az első napomon számos kollégámmal összefutottam, gyógyító ereje van, amilyen szeretettel fogadtakmondta el a Borsnak, hozzátéve, hogy azért nem mindenki örült a visszatérésének...

Szaszák Zsolt, a Sztárban sztár leszek! énekese Forrás: TV2

Hogy kire vagy kikre gondolt, nem árulta el, azt viszont igen, hogy a balesete után depressziós lett. Sokan szeretik és veszik körül, ő mégsem elégedett:

"Depressziós lettem, most egyáltalán nem érzem jól magam. Még annak ellenére sem, hogy sokan szeretnek, a szüleim, a barátaim mellettem állnak, mégis hiányzik valami. Egy társ, egy lány, egy kapcsolat, a szerelem" – vallotta be a lapnak Zsolt, aki, bár eleinte aggódott, nem kísérti-e a sorsot azzal, ha ugyanolyan színű és márkájú autót vesz, mint amilyennel balesetet szenvedett, de végül úgy döntött, hű marad a márkához, ha már élve sikerült kiszállnia autójából egy ilyen súlyos ütközés után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.