Botrány a Farm VIP-ban: csalással vádolják Schobert Norbi fiát

Smaltig Dalma Farm VIP Schobert Norbert csalás ifj. Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán este véget ért a TV2 nagy sikerű sztárrealityje, mely ifj. Schobert Norbert győzelmével zárult. A fitneszguru fia első önálló tévés szereplésében rögtön a csúcsra ért, ám sokak szerint nem tisztességesen szerezte meg a fődíjat.

A Farm VIP döntőjében Norbika és Smaltig Dalma csapott össze, a két finalistának pedig logikai és erőnléti feladatok sorát kellett teljesítenie ahhoz, hogy megszerezzék a tízmilliós fődíjat. Sokáig úgy tűnt, hogy az egykori luxusfeleség lesz a befutó, de a srác fordított, és végül behúzta a győzelmet.

@maca.neni#farmvip#tv2#tv2play#döntő#győztes#konteo#összeesküvés#csalás#fairplay#válasz#nyugi#schobertnorbi#schobertnorbika#gratulálok#macaneni#foryou#foryoupage#nekedbe#nekedbelegyen♬ eredeti hang - Maca néni

A kommentelők egy része örült a legidősebb Schobert-fiú sikerének, ám vannak, akik szerint csalással nyerte meg a versenyt. A kommentelők két pontot emelnek ki, ahol szerintük tetten érhető a szabálytalanság: az egyik, hogy a nagy kirakós játék során Norbika leleste a megoldást Dalmáról, a másik pedig, hogy hajtókar helyett kézzel tekerte a csörlőt.

A Bors pontokba szedve megcáfolta a csalást kiáltók érveit: a lap arról ír, hogy a korábbi évadokban is lestek a versenyzők arról a játékosról, aki hamarabb elkészült, illetve egy puzzle kirakása nem lesz sokkal könnyebb attól, ha látjuk a végeredményt. A csörlős feladat kapcsán pedig éppen, hogy megnehezítette saját dolgát Norbika azzal, hogy a kar helyett kézzel tekerte a "gépet".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.