Egy nő felállt, majd a sínekre lökött egy hároméves kislányt: kamera is rögzítette a támadást

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Silas Stein -
Portland sínekre löktek sínek vonatsín támadás vonat vasút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kislány csodával határos módon karcolásokkal megúszta a támadást, pedig arccal előre zuhant a peronról a sínek közé.

A hároméves kislány édesanyja mellett állt a portlandi Gateway Transit Center peronján. A többi utassal együtt várták, hogy befusson a szerelvény, amikor a hátuk mögött, a padon ülő nő hirtelen felállt, a gyerekhez lépett és egy erős mozdulattal belökte őt a sínek közé. A nő ezt követően visszaült a padra, miközben többen azonnal felpattantak és a gyerek segítségére siettek.

A december 28-án, szerda este történt eset gyanúsítottja a harminckét éves Brianna Lace Workman, aki ellen testi sértés, a tömegközlekedés megzavarása, rendellenes magatartás és egy másik személy veszélyeztetése miatt emeltek vádat.

A gyermek szerencsésen megúszta az esetet, még az érkező vonat előtt sikerült kiemelni a sínek közül. Az esés során fejsérülést szenvedett, ám mindössze csak egy kis vörös folt látható a homlokán. Ennek ellenére a Mirror információi szerint fejfájással küzd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.