Friss hírek érkeztek a súlyos balesetet szenvedett Jeremy Rennerről: így van most

Forrás: Getty Images/2019 Jon Kopaloff/Jon Kopaloff -
műtét Jeremy Renner baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megműtötték egy nevadai kórházban a hókotrás közben súlyos balesetet szenvedett Jeremy Renner filmszínészt, aki több Marvel-filmben alakította Sólyomszemet.

A színészt vasárnap súlyos, de stabil állapotban szállították kórházba, ahol hétfőn megoperálták. Szóvivőjének közleménye szerint a balesetben mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett.
Az 51 éves Renner, akit Oscar-díjra is jelöltek A bombák földjén és a Tolvajok városa című filmekben nyújtott alakításáért, több Marvel-filmben szerepelt, játszott két Mission: Impossible-filmben, továbbá az Oscar-díjjal is jutalmazott Érkezésben is.

Jeremy Renner súlyos balesetet szenvedett Forrás: Getty Images/2019 Jon Kopaloff/Jon Kopaloff


A színésznek a nevadai Washoe megyében van egy háza, ahol szilveszterkor nagy havazás volt, hóeltakarítás közben szenvedett balesetet a sztár, ám arról hivatalosan nem adtak még tájékoztatást, pontosan mi is történt. A Washoe megyei seriff irodájának közleménye szerint vasárnap reggel riasztották őket a balesethez, amelynek egyetlen sérültje Renner volt, akit mentőhelikopterrel szállítottak egy helyi kórházba - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.