Vilmos herceg másnaposan kísérte oltár elé Kate Middletont - állítja Harry az életrajzi könyvében

Forrás: AFP/John Stillwell -
esküvő királyi család Kate Middleton Katalin hercegné Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világraszóló esemény volt 2011-ben Vilmos herceg és Katalin esküvője, ám most egészen más megvilágításba kerülhet a ceremónia, ha hihetünk a trónörökös öccsének.

A tengerentúlon a napokban jelenik meg Harry herceg életrajzi könyve, a Tartalék, melynek hazai kiadása várhatóan márciusban kerül a boltok polcaira. A kötetben számtalan pikáns részlet helyet kapott, és a herceg nemcsak a családjáról, hanem saját magáról is kendőzetlen őszinteséggel beszél. A napokban már kiderült, hogy hogyan veszítette el a szüzességét, hogy kipróbálta a drogokat és bátyja állítólag bántalmazta.

Forrás: AFP/John Stillwell

A külföldi lapok most arról cikkeznek, hogy Harry ismét megdöbbentő dologgal vádolja a bátyját. A herceg szerint Vilmos másnaposan, leverten ment saját esküvőjére. Harry azt írja, hogy Vilmos a nagy napot megelőző éjszakán italozott, majd egy szemhunyásnyit sem aludt, és ez látszott rajta. Annak érdekében, hogy tompítsa a bátyjából áradó italszagot, mentás cukorkát kínált neki – írja a Hello! magazin.

A lap kitér arra, hogy Vilmos frusztrált volt az esküvője előtt, ám mindezt a ruhaválasztás okozta, ugyanis nem volt beleszólása abba, miben jelenhetett meg az oltár előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.